JOM BUAT DUIT ONLINE DENGAN PRODUK KLIKJER.COM

Hi kepada semua.

Adakah anda pernah dengar laman web klikjer.com?

Atau tak tahu pun apa tu Klikjer?

Teruskan baca sebab artikel ini nak cerita sikit mengenai Klikjer ni…

Klikjer adalah salah satu platform terbaik untuk anda buat duit dari internet. Kalau anda belum pernah lagi buat duit di internet, boleh la cuba join Klikjer ni.

Apa itu Klikjer?

Klikjer adalah satu website yang memfokuskan kepada penerbitan produk digital dalam bahasa melayu. Klikjer juga menyediakan program affiliate yang terbuka kepada anda yang berminat untuk buat duit secara online. Anda boleh mula buat duit dengan mempromosikan produk-produk digital di bawah penerbitan Klikjer.


Jika anda berminat nak buat duit dengan Klikjer, anda boleh DAFTAR di sini –> Daftar Klikjer

Pendaftaran PERCUMA sahaja…

Ada 2 cara nak buat duit dari Klikjer…

1) Sebagai Penulis

Jika anda ada banyak idea untuk menulis, apa kata anda jadi penulis ebook di Klikjer. Hantarkan karya anda di Klikjer dan pihak Klikjer akan buatkan segalanya untuk anda. 

Anda tak perlu buat bahagian teknikal yang rumit seperti bina minisite, reka bentuk design, sistem affiliate, pembelian domain dan hosting dan banyak lagi. Anda hanya fokuskan pada bahagian PROMOSI dan penghasilan produk yang BERKUALITI.

Yang lain tu, biar pihak Klikjer yang buatkan. Senang kan?

2) Sebagai Agen Affiliate

Bagi anda yang tiada idea nak buat duit dengan menulis ebook, jangan sedih. Anda juga berpeluang buat duit dengan daftar sebagai agen affiliate. 

“Macam mana nak buat duit dengan affiliate?”

Mungkin ini persoalan yang ada di fikiran anda sekarang. Lebih-lebih lagi bagi anda yang baru, tak tahu lagi apa itu affiliate. Dalam affiliate, anda akan dapat komisen dengan promosikan link affiliate yang diberikan kepada anda selepas anda daftar sebagai agen affiliate.

Dalam Klikjer, ada banyak ebook yang boleh anda promosikan. Setiap ebook ini mempunyai link affiliate yang berbeza. Apabila ada pengguna internet membeli ebook tersebut dari link anda, anda akan dapat komisen. 

Klikjer menawarkan KOMISEN sebanyak 50% dari hasil jualan yang anda buat. Banyak tu! Rugi kalau anda tak promosikan produk di Klikjer ini.

Itulah 2 cara nak buat duit dari Klikjer ini.

Apa tunggu lagi? Mula promosi sekarang! DAFTAR KLIKJER.COM SEKARANG

Updated: April 2, 2021 — 5:19 pm